Kwaliteiten

Reactiesnelheid

Scheepvaart en de offshore-industrie zijn ‘takken van sport’ die 24 uur per dag, 7 dagen per week volop draaien. Niet kunnen uitvaren wegens een technisch probleem of een productielijn die stil ligt door een mankement: het kost allemaal veel geld. Wij helpen u door onze snelle respons uw schade zo beperkt mogelijk te houden. Als de nood aan de man is zijn wij binnen een paar uur met een ploeg op locatie om uw probleem op te lossen. Als het meezit definitief, maar als daar geen tijd voor is zoeken we samen naar een acceptabele tijdelijke oplossing.

Noodreparatie

De Bus Shiprepair

  • reageert snel
  • communiceert direct
  • levert totaaloplossingen
  • is betrouwbaar
  • is kostenbewust
  • en flexibel
  

Korte lijnen, directe communicatie

De Bus Shiprepair heeft voor opdrachtgevers één aanspreekpunt: Karel de Bus.

U belt Karel, u vertelt hem wat er moet gebeuren, hij bekijkt de mogelijkheden, vertelt u hoe hij denkt het aan te pakken en wat het gaat kosten.

En ook als het project eenmaal in gang is gezet blijft Karel nadrukkelijk in beeld. Als het erg druk is kan hij voorstellen om één van zijn medewerkers het dagelijkse contact te laten verzorgen, maar nooit zonder daarover eerst overleg te hebben gevoerd.

Levering van totaaloplossingen

Wij maken van uw probleem ons probleem. Als u er geen tijd voor heeft hoeft u zich niet bezig te houden met het coördineren van alle bij een project benodigde technische disciplines en de leveranciers van materialen en onderdelen. Wij zorgen er voor dat iedereen zijn rol kent en weet wanneer er iets verwacht wordt.

Die totaalaanpak omvat ook het aanvragen en regelen van project-gerelateerde vergunningen en certificaten (zoals bijvoorbeeld een gasvrij-certificaat). Zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden.

Kostenbewustzijn

Als u met ons een mogelijke opdracht bespreekt denken wij actief met u mee. En dat doen we zeker als het om de kosten gaat. Kunnen we toe met minder werkuren als we het net iets anders aanpakken? Heeft de gekozen technische oplossing de voor het specifieke doel meest optimale kwaliteit-kostenverhouding? Hoe kunnen we een zo scherp mogelijke prijs neerzetten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het project? Allemaal lastige vragen, maar we denken hier graag over na als u daardoor minder geld kwijt bent.

Flexibiliteit

Huidschade

Wij richten ons naar uw bedrijfsvoering en dat betekent dat we – als dat mogelijk is – het project uitvoeren op de locatie die u het best uitkomt en op het moment dat het u het beste uitkomt.

Als een schip een paar uur in de haven ligt is er tussen aankomst en vertrek misschien net genoeg tijd om de klus te klaren. En als het niet toch niet gaat lukken binnen de beschikbare tijd varen we gewoon mee, of staan we klaar om het karwei af te ronden als het schip de volgende keer weer binnenloopt.

Betrouwbaarheid

Als we eenmaal een afspraak hebben gemaakt houden we ons daar aan. Dat principe hanteren we natuurlijk ten aanzien van wát we doen, maar net zo goed voor de tijdstip van oplevering en voor de financiële kant van het project.

En mocht het een keer toch anders zijn dat u en wij hadden ingeschat, dan hoort u dat zo snel mogelijk en niet pas achteraf.

Certificering

Veiligheid    

Er is De Bus Shiprepair veel aan gelegen om veilig, gezond en milieubewust te werken. Het bedrijf is dan ook vanzelfsprekend VCA*-gecertificeerd. En alle medewerkers beschikken over een B-VAC-certificaat.

 

Technische kwaliteit

Ten slotte de ‘kwaliteit’ die misschien het allerbelangrijkste is: de kwaliteit van ons werk. Al onze lassers zijn ervaren vakmensen die over alle benodigde lascertificaten van de 6G-groep (MIG/MAG, Electroden, TIG) voor koolstofstaal, roestvrijstaal en aluminium beschikken.

En we zijn er meer dan aan gewend te werken volgens de eisen van classificatiebureaus zoals Lloyd’s Register, DNV en ABS. Bij elkaar opgeteld levert dat een technische kwaliteit op die elke toets kan doorstaan.