Faciliteiten & techniek

Projecten op lokatie

De Bus Shiprepair is gespecialiseerd in het werken ‘op locatie’. Technisch is onze ploeg medewerkers volledig self-supporting. Geen krachtstroom? Geen probleem, wij hebben onze eigen 380V stroomgeneratoren bij ons. En natuurlijk zijn we uitgerust met lasgeneratoren, de benodigde lasapparatuur, ventilatiesystemen en alles wat verder nodig is om de klus te klaren.

Splash_Auto

Werkplaats

Onze compleet uitgeruste werkplaats ligt in Vlaardingen, bijna naast de oprit naar de A4 en op enkele honderden meters van de ingang van de Beneluxtunnel. In onze werkplaats verrichten we in principe alle (voorbereidende) werkzaamheden die niet op locatie worden uitgevoerd.

Vanuit deze centrale uitvalsbasis kunnen wij het gehele Rotterdamse havengebied, tot aan de Maasvlakte, aanrijden in maximaal 1-1,5 uur. En dat is prettig als er sprake is van een spoedklus en we snel aan de slag moeten.

Lastechniek

Al onze lassers zijn ervaren vakmensen die alle relevante lastechnieken van de 6G-groep (MIG/MAG, Electroden, TIG) voor koolstofstaal, roestvrijstaal en aluminium tot in de puntjes beheersen.

Lassen

Lassen

Knip-, zet en ponsfaciliteiten

De Bus Shiprepair beschikt in z’n werkplaats over knip- en zetmachines waarmee staal, rvs en aluminium met diktes van tot 6,0 mm geknipt en gezet kan worden. Met de ponsmachine kunnen gaten tot 30 mm worden geponst.

Knip en zet machine 1

Knip en zet machine 2